Liikunnan Apuraha 2019

Meri-Lapin Liikunnan ja Terveyden edistämisyhdistys myöntää apurahaa Meri-Lapin alueella liikuntaharrastuksen aloittamiseksi/mahdollistamiseksi tai liikuntaa harrastaville sekä seuraa edustaville urheilijoille. Tuki voidaan myöntää alle 24-vuotiaalle liikunnan harrastajalle/yksilöurheilijalle. Tukien saajat ja tuen määrän päättää erillinen työryhmä. Tukien saajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja saajien nimet julkistetaan yhdistyksen nettisivulla www.merilapinliikunta.fi, 12/2019 aikana

Hakemuksen tulee sisältää perustelut tuen käytöstä esim. Minkälaisia kustannuksia sinulla on ollut/tulee olemaan liikunnan harrastamiseen/urheiluun liittyen? Tukien saajat toimittavat kopiot kustannuksista/maksetuista laskuista ennen tuen maksamista. Hakemuksen allekirjoittaa hakija. Mikäli hakija on alaikäinen,  hänen lisäkseen hakemuksen allekirjoittaa huoltaja. Vajaasti täytettyjä tai myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Hakemukset tulee toimittaa postitse: Meri-Lapin Liikunnan ja Terveyden edistämisyhdistys, Valtakatu 7-9 94100 Kemi tai sähköpostilla skannattuna meliteapuraha@gmail.com 30.11.2019 mennessä.